ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

Η ομάδα μας έχει πραγματοποιήσει εργαστήρια κουκλοθεάτρου και εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά και ενήλικες, πολλά από τα οποία έχουν πραγματοποιηθεί σε διάφορα εκπαιδευτικά ιδρύματα (Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης, Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, Πνευματικό Κέντρο Βαφοπούλειο), βιβλιοθήκες, Δήμους και σχολεία σ όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Επίσης έχει συνεργαστεί (2008 - 2016) με το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό και πολιτιστικό πρόγραμμα στην Ελλάδα, το πρόγραμμα "Άγονη Γραμμή Γόνιμη" (http://agoni.gr/) στην υλοποίηση εργαστηρίων κατασκευής και εμψύχωσης κούκλας καθώς και την παρουσίαση δρώμενων και παραστάσεων από παιδιά δημοτικών σχολείων στη Σκιάθο, την Αλόννησο, τα Κύθηρα,την Αστυπάλαια,τη Χάλκη και την Αντίπαρο. 

Στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τη Μύκονο έχει πραγματοποιήσει -για ενήλικες και εκπαιδευτικούς- βιωματικά εργαστήρια για τις βασικές αρχές εμψύχωσης κούκλας και αντικειμένου.

Σε συνεργασία με την ΚΔΕΠΠΑ Μυκόνου, το πρόγραμμα Άγονη Γραμμή Γόνιμη και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων των εκπαιδευτηρίων "Σύγχρονη Παιδεία" συνδιοργάνωσε την 1η Γιορτή Κουκλοθεάτρου στη Μύκονο (Απρίλιος 2016). Τα μέλη της ομάδας βοήθησαν επίσης στην οργάνωση του WeFest Festival που πραγματοποιήθηκε στη Σκόπελο (Αύγουστος 2016) πραγματοποιώντας το The Big Boat Project.